Header Ads

CarX Drift Racing 2 MOD APK (Menu, Unlimited money, unlocked) 1.25.0


 CarX Drift Racing 2, yüksek kaliteli sürüş hareketleriyle yoğun yarış pistlerine katılabileceğiniz bir oyun. Yarış pistleri sadece gazı açıp finiş çizgisine gitmekle bitmiyor, tüm pistler zorlu ve drift yapmanız gerekiyor. Rakibinizi geçmek için drift yapmanız gerekiyor ve her virajda bu beceriye ihtiyacınız olacak.



Arabanın kabininde duman ve tozla kaplı bir ortamda yarışıyormuş gibi hissedeceksiniz. Sürücüler en iyi direksiyon hakimiyetini göstermek zorunda. Sadece gaz pedalına sert bir şekilde basarsanız diğer sürücülerin önünde bitiremezsiniz. Oyunun adı bile oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylüyor. CarX Drift Racing 2, süper arabaları kontrol etme konusunda kendine güvenen sürücüler için bir yer. Başkalarına toz yutturmak ya da kendiniz toz yutmak isteyebilirsiniz.

Genellikle yarış başına sadece iki kişi var, siz ve bir diğer kişi. İki kişi pozisyonlarını değiştirerek, CarX Drift Racing 2 sadece finiş sıralamalarına odaklanmıyor, ancak virajları geçmek önemli. Ardı ardına dönen birçok virajlı pistte, hemen sürüş tarzını değiştirmezseniz yükü zamanında doğru yerde zorlukla bırakabilirsiniz. Oyun çok zor değil, ancak oynama tarzına alışmak için zaman gerekiyor.

CarX Drift Racing 2 MOD APK İndir – Muhteşem Direksiyon Aşamaları

Aslında, her yarışın sorunsuz çalışması için sadece sıkı çalışmanız yeterli değil. Arabadaki her detay da liderliği elde etmenizi veya elde edememenizi belirler. Bu nedenle, her iki faktörü de birleştirmeniz gerekiyor, böylece her yarışta yenilmez olursunuz. Motorun gürültüsü ve muhteşem direksiyon, gerçek yarıştaki gerçekçiliği tasvir edecek. Oyuncu, izleme modunda birçok seçenekle heyecanlanıyor.



Download CarX Drift Racing 2 MOD APK (Menu, Unlimited money, unlocked) for Android




  • V1 : Sınırsız para.
  • V2 : Mod Menüsü
  1. Birçok nokta sürükleniyor.
  2. Arabalar, yarış pistleri satın alın, ücretsiz olarak ayarlayın. *
  3. Tüm Arabaların Kilidi Açıldı 2023 *

* Veriler kaydedilmez.

  • V3 Menü modu Yeni
  1. Sınırsız para, yakıt
  2. En üst seviye
  3. Tümünün kilidi açıldı

Blogger tarafından desteklenmektedir.