Header Ads

Mod Farming Simulator 20 Android / Kuhn Vari-Master 153 Front version 23.01.23 – (0.0.63-75)

 

Large plow Kuhn Vari-Master 153 Front for farmers to plow their own land. The plow is mounted and clings to the front hitch of the tractor, and it is also possible to the rear.

Mod for a large plow Kuhn Vari-Master 153 Front made for the game Farming Simulator 20.









Neredeyse her yıl, bir Farming Simulator oyununu gözden geçirebiliyorum. Bir model fark ettim: tek sayılı yıllar, PC ve ev konsolları için etli bir sürüm alma eğilimindeyken, çift yıllar cep telefonlarına veya Vita veya 3DS gibi el bilgisayarlarına indi. Bu yıl, Vita adının hakkını vermiyor ve Nintendo 3DS'den neredeyse tamamen uzaklaştı ve hibrit konsolu bir sonraki mantıklı adım olarak bıraktı. Farming Simulator 20 tam olarak beklediğiniz şeyi sunsa da, daha ayrıntılı kardeşlerinden çok bir mobil oyun gibi hissettiren çift yıllık soruna çok fazla eğildiğini hissediyorum.



Farming Simulator serisi, görünüşe göre çiftçilik hayatının basitliğine tutunan ve hardcore dubstep videolarından oluşan tuhaf bir koleksiyona dönüşen özel bir çevrimiçi topluluk sayesinde başladı. O zamandan beri, insanlar oyuna kilitlenebildi. Sıradanlıkta gelişir; nihai hedef, keyfi bir miktarda nakit artışı izlemektir. Çoğu görev kendi başınıza tamamlanır: Tarlalarla ilgilenmesi için birkaç işçi tutabilirsiniz, ancak tarladayken birbirlerinden kaçma nezaketine bile sahip değiller, bazen yardımcı bir çiftçiyi bebek bakıcılığı işine çeviriyorlar. Her adımla ilgilenmeyi seviyorsanız, doğru yerdesiniz.

Ancak, bu en azından benim için hayal kırıklığı ile geliyor. Gerçek bir çiftçi olsaydım, kendi malzemelerimden sorumlu olmam gerektiğini biliyorum, ama bazen başka bir tarlayı sürmek için ekici ataşmanını traktörden alır ve nerede bıraktığımı unutur ya da bir sürü ekini sürerdim. Pazar ve kamyonu manuel olarak geri sürmek zorunda (bu iş için işe alınamıyor gibi görünüyor). Bir işçiye, yanlışlıkla hasat etmeye hazır bir mahsulün üzerine sürmesini söyleseniz bile, tam olarak söylediğiniz şeyi yapacaktır.


Önceki Farming Simulator oyunları bana bir şeyler öğreniyormuşum gibi hissettirdi, ancak 2020 baskısında bunun kaybolduğunu hissediyorum. Temel "bir tarlada nasıl çiftçilik yapılır" öğreticisinin ötesinde hiçbir şey yok. Her türlü hayvancılık için kendi halinize bırakıldığınızı ve size fayda sağlayıp sağlamadıklarını görmek için satın alımlarınızı test etmeniz gerektiğini hissediyorum. Bir traktör mağazasına girip "ayrıntılar"a basmak bile size "Traktörlerin römorkları ve aletleri çekmesi gerekir"den başka bir şey kazandırmaz. Oyun, seriyi daha önce oynamamış kimseye hoş gelmiyor. Ayrıca önceki oyunlarda (özellikle avuçiçi sürümlerde) meydan okumalar veya istekler vardı ama henüz görmedim, gerçekten orada ekin yetiştirmekten ve para kazanmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Onu da kendin yapıyorsun. Kiralayabileceğiniz dron pilotlarının dışında, orada başka kimse yok. Önceki baskıdaki gibi yaya araçları yok, insan unsuru öğreticisi veya dükkan sahibi yok. Kendinizi dünyadaki son insan olarak bulduğunuz ve yapabileceğiniz tek şeyin hayatta kalmak için mahsul yetiştirmek olduğu bir tür kıyamet sonrası çiftçilik durumu gibi geliyor. Farming Simulator, çok oyunculu ile gerçekten başarılı olabilir ve Switch, bir arkadaşın eline bir Joy-Con'u ortalıkta dolaşmak için bırakmak harika olurdu. Zaman döngüleri ama bir anlamı yok gibi görünüyor, çünkü RoboFarmer asla yorulmaz, biz de yolumuza devam ederiz. Oyunu kapattığımızda ekinlerin büyümesine izin veren zaman damgalı bir dosyanın avantajını bile alamıyoruz, çünkü ertesi gün geri döndüm ve tarla hala önceki gece oyunu kapattığım pozisyondaydı.

Switch_FarmingSimulator_04.jpg

Tüm geleneksel yükseltmeler burada: yıllık yeni çıkan araçlar, gezinmek için yeni (küçük) bir harita vb. Bunun için iyi bir iş çıkardılar. Farming Simulator 2020, mobil hayranlar için iyi bir yükseltme, ancak konsol sürümlerinden çıkan herkes için sinir bozucu bir düşürme. Sanki iki ayrı takım unvanları yapıyor ve mobil takımın bu sefer oynamasına izin veriyorlar. Çok oyunculu oyun yok, oyun sonu yok, topluluk yok, sadece siz ve saha. Bazıları bu mutluluğu bulabilir, ancak bilgisayarın sosyal yönü veya başkalarıyla bağlantı kurmanın herhangi bir yolu olmadan, bu çiftlik işçisi şehir yaşamına bağlı kalabilir.




Artıları: -3DS
, Vita veya telefondan gelen mobil oyuncular için iyi bir yükseltme
-Gerçekçi ve dürüst: modern araçları ve ekipmanı gösterir -Tüm
ekinleri, tarlaları ve hayvanları nasıl dengede tutacağınızı ve kârı en üst düzeye çıkarmayı öğrenmek heyecan vericidir ve doğru olduğu zaman hissettirir İşler.
-Atlar

Eksileri:
-Konsol oyuncuları için sürüm düşürme : özüne kadar basit
-Bu arada, çiftçiliğin belirli yönlerinin nasıl çalıştığı konusunda size talimat vermediği için karmaşık
-Yalnızca temel çarpışma algılama ve özensiz AI ile ıssız, küçük, boş dünya -GERÇEKTEN
sezgisel bir mini harita kullanabilir
-Spor başlık yükseltmesinde telefon edilmiş gibi hissettiriyor





Blogger tarafından desteklenmektedir.